Bericht versturen
CHINA Beschikbare Peul Vape fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Lancy Zhang

Telefoonnummer : 86-13751068491

WhatsApp : +8613751068491

Free call

Wat is Peul Vape?

December 30, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is Peul Vape?

Wat is Peul Vape?

Een peul vape is een minidievape op een systeem wordt gebaseerd in twee delen: een peul met vapesap wordt gevuld dat in een kleine batterij die breekt. Zij zijn beschikbaar in vooraf gevulde of navulbare ontwerpen. Wat zullen machtsknopen hebben maar vaak zijn zij automatisch -- betekenend neemt u enkel een belemmering voor hen om damp te maken.

De meeste peul vapes, ook verwezen naar als peul mods, vape peulen, minivapes of peulsystemen, werd voor rokers ontworpen die in het vaping transitioning. Vele rokers zeggen zij de beste apparaten zijn om met het roken op te houden, zelfs meer dan de originele vapepennen.

Navulbaar versus vooraf gevulde peulsystemen

Elk peulsysteem kan in twee categorieën worden gesorteerd: navulbaar en vooraf gevuld. Elke stijl komt met hun eigen pros - en - cons. Wanneer het kopen van een peulsysteem, komt het uiteindelijk onderaan persoonlijke voorkeur.

Navulbare peulsystemen: geef u meer vrijheid in termen van aroma. Ook genoemd geworden open-systeem vapes, gebruiken deze apparaten lege peulen die manueel door de gebruiker worden gevuld. Het belangrijkste voordeel aan hen is dat u een bredere waaier van aroma's ter beschikking hebt.

Vooraf gevulde peulsystemen: ook doorverwezen naar zoals of die het gesloten systeem vapes, is non-refillable peul vapes dat gebruikspatronen, als peulen worden bekend, met e-vloeistof vooraf worden gevuld. Het belangrijkste voordeel heeft niet de complicatie van het kiezen van juiste e-vloeibaar en het gemak van niet het moeten hen zelf vullen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in