Bericht versturen
CHINA Beschikbare Peul Vape fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Lancy Zhang

Telefoonnummer : 86-13751068491

WhatsApp : +8613751068491

Free call
Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd.

Partner van de Vape One-Stop Oplossing

  • Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: CIGGO, FYHIT, HIPUFF, OH MIJN GOD, BYSOUL, OPOD Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 70000000-100000000 Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhendorteam, Ltd is een professionele en high-tech fabrikant die zich in ontwikkeling en productie van vapepennen en vape peulsystemen voor zowel recreatief als medisch gebruik specialiseert. evenals gezondheidszorg en schoonheidsproducten met CE/ROHS/FCC-Certificaten. Wij stellen binnenshuis een Kwaliteitsbeheersysteem in werking dat aan de vereisten van ISO-13485:2016 voldoet.

 

Gevestigd in 2009, met professioneel R&D wijdde een team, verkoopteam, bekwame arbeiders, een uitvoerig systeem voor kwaliteitscontrole en de goede klantenservice/de naverkoopdiensten, zijn onze producten uitgevoerd naar de landen en de gebieden van over50, zoals Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Niet alleen beperkte Dorteam de technologie heeft zijn onafhankelijke merken, maar ook kan de professionele OEM&-ODM dienst verlenen.

 

Onze productcategorieën zijn hoofdzakelijk verdeeld in twee volgende delen:

Eerst, Elektronische sigaretten zoals vapepennen, vape peulsysteem, mods, droge kruidverstuivers, de apparaten van de hitte niet brandwond, batterijen, verstuivers, patronen, e-vloeistof, en rokende gebaseerde toebehoren.

 

Ten tweede, Medische gezondheidszorg en schoonheidsproducten zoals lumbale steun, de apparaten van de stoomtherapie, de apparaten van de gezichtsschoonheid etc.

 

Wij zullen ons bij de innovatie blijven concentreren, hoog - kwaliteit en de perfecte dienst om aan diverse behoeften van onze binnenlandse en overzee te voldoen klanten.

 

„Veiligheid + Integriteit + Beroeps + snel + Hoog - de kwaliteits+good service+Low prijs“ is ons basisprincipe. Ons ontwerpteam, productieteam, QC het team en het verkoopteam is bereid om u te dienen. Wij zien ernaar uit goede samenwerking tussen bedrijven met u te vestigen en uw betrouwbare en gelovige partner te worden.

Geschiedenis

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2009- In 2009, de Technologieco. van Shenzhen Dorteam, werd Ltd gevestigd, beginnend een nieuwe generatie van het binnenlandse elektronische verstuiver brandmerken, met een jaarlijkse netto outputwaarde die 200 miljoen yuans overschrijden. Wij concentreren ons bij draagbare verstuiver en de vaping apparatenontwikkeling sinds 2009

 

2010 - Ingegane Europese en Noordamerikaanse markten in 2010

 

2011 - In 2011, werden de werkende takken van Parijs en van New York gevestigd, met zaken die meer dan 30 landen en gebieden omvatten, met jaarlijkse verkoop die 1 miljard Amerikaanse dollars bereiken.

 

In 2012, in het jaar van 2012 creeerden wij het merk CigGo en deden sommige goed-kent ODM&OEM verstuiverprojecten voor vele beroemde merken in de V.S. en de EU.

 

2013 - In 2013, werd een specifieke fabriek voor elektronische verstuivers geopend in Shenzhen, werd een standaardsysteem van de merkproductie opgezet, en een globale OEM basis voor elektronische verstuivers werd vastgelegd. En wij beslissen onze Fyhit-Verstuiverreeks in jaar 2013 tot stand te brengen.

 

2014 - Deelgenomen aan de de inter-Tabakstentoonstelling van Dortmund in Duitsland in 2014. In de volgende maanden die beëindigden wij ontwerp en lanceerden eerste FyHit-Verstuiver in het jaar van 2014 op onze vervaardigde en ontwikkelingservaring wordt gebaseerd. Beëindigen van 2014 lanceerden wij de eerste slimme verstuiver van de wereld genoemd FyHit Luxe en wij kregen een reusachtig succes.

 

2015 - Vroeg van 2015 lanceerden wij de verstuiver van FyHit ECO wat tot een gehele nieuwe manier voor mensen leiden die het droge kruid van de liefderook. In 2015, de verstuiver van nieuwe productenfyhit ECO gelanceerd bij het Internationale CES-Consumer Electronics Show in Las Vegas en de Sourcing van China markt: Elektronika & Componenten bij het Asia Expo in Hong Kong.

 

2016 - Werd een lid van de Britse BSI-Normenvereniging in 2016

 

2017 - 2017 OH MIJN officieel gelanceerd GODSmerk

 

2018 - 2018 nieuwe die producten bij het Grote Gezicht van Tokyo zijn geland.

 

2019 - 2019 IECIE SHENZHEN ECIG EXPO 2019, OH MIJN GOD DEBUTEERDEN THUIS

 

2020 – Gekwalificeerd voor internationale certificatie zoals „TüV“ en „SGS“ in 2020

Dienst

Beheer
Wij hebben een professioneel beheersteam. Goed opgeleid allemaal, zullen zij hun beste proberen om alle klanten over de hele wereld te dienen. Zij houden een goede stemming ten voordele van de klanten dagelijks.

 

QA/QC inleiding
Wij kregen zeer goed kwaliteitscontroleteam; zij zijn bezig geweest met dit gebied meer dan 13 jaar. Zij kennen het belangrijke punt van elk stadium. En zij kennen de sleutel om problemen op te lossen.

 

Onderzoek en Ontwikkeling
Ons R&D-team diende in de elektronische sigaretindustrie voor meer dan 13 stem vóór.
Zij kennen goed de structuur zeer en controleren stabiel al proces.
Vertrouw op hen, zult u verrassingen krijgen.

 

OEM/ODM de dienst

Gevestigd in 2009, met professioneel R&D wijdde een team, verkoopteam, bekwame arbeiders, een uitvoerig systeem voor kwaliteitscontrole en de goede naverkoopdiensten, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden, zoals Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Het Dorteambedrijf heeft niet alleen zijn onafhankelijke merken, maar ook kan de professionele OEM & ODM dienst verlenen.

 

DORTEAM, hoogste de e-sigaret leverancier met algemene kwalificaties.

 

De naverkoopdienst

Het verkoopteam zal de verzendingsstatus opvolgen tot u ontving.
* De garantie verstrekte: 3 maanden voor verstuiver/batterij, 6 maanden voor toebehoren van de het verschepen datum.
* Als om het even welk gebrek, pls video of duidelijk beeld verstrekt, dienovereenkomstig zal de vervanging worden kwalijk genomen.

 

Lijndienst:

 

Verscheep normaal door DHL, Fedex, UPS of TNT, EMS en enz. Als de massahoeveelheid, door de Lucht of door overzees zal schikken.

De productie en de verzending zullen na verrichte betaling worden geschikt, productietijd rond 1-3 werkdagen voor steekproeforde, 7-15 werkdagen voor bulkorder. OEM de orde neemt 10-25 dagen na steekproef bevestigd. Het volgen het aantal zal verstrekte eens beschikbaar zijn.

 

 

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

De Dorteamfabriek zit enkel 20 minuten van de Shenzhen-luchthaven. Welkom om onze Fabriek te bezoeken!

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Ons Team

De Technologieco. van Shenzhendorteam, Ltd verzamelt elitetalenten op R&D, productie, ontwerp, op de markt brengende en andere gebieden om een professioneel de dienstteam te bouwen.

Het CigGoteam is een professioneel team op verdampingsgebied, geven wij wat wilt u en wat u krijgt, geven wij de kwaliteit die wij voor onze producten hebben gedaan, zullen wij de gehele industrie in een nieuwe niveauhulp leiden u betere producten en de dienst krijgt.

Nu FyHit-is de verstuiver een bekend teken in de 420/710 cultuurgemeenschap en wij zullen onze het beste werken voor meer betere apparaten houden.

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Hier, is er een ontspannen en actieve werkende atmosfeer, sterke teamsamenhang, verenigen de werknemers en helpen elkaar, werken hard samen en bewegen zich vooruit bravely.

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Sinds zijn onderneming, Dorteam-heeft het bedrijf het ontwikkelingspotentieel van de binnenkant onderzocht, actief organiseert het diverse leren en opleidingsactiviteiten, verbeterend de kwaliteit van personeel op een globale manier, en verbeterend het kernconcurrentievermogen.

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Tegelijkertijd, Dorteam-hecht het bedrijf ook groot belang aan humanistische zorg, en het enthousiasme en de creativiteit van werknemers door activiteiten zoals toevallige spelen, lof en toekenning van tijd tot tijd uit te voeren volledig gemobiliseerd.

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Met meer dan tien jaar van de industrieervaring, uitstekende productkwaliteit en de attente dienst, Dorteam-is het bedrijf verzocht om vele binnenlandse en buitenlandse elektronische tentoonstellingen op grote schaal van de sigaretindustrie bij te wonen, en gemaakt grote verwezenlijkingen.

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 10

CHINA Shenzhen Dorteam Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 11

 

 

 

 

  • Zwe Ko Ko

    Zwe
  • Raiko

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in