Bericht versturen
CHINA Beschikbare Peul Vape fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Lancy Zhang

Telefoonnummer : 86-13751068491

WhatsApp : +8613751068491

Free call

Het Beheersysteemcertificaat van de medisch apparaatiso 13485 Kwaliteit door Dorteam wordt verdiend die

March 10, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het Beheersysteemcertificaat van de medisch apparaatiso 13485 Kwaliteit door Dorteam wordt verdiend die

De Technologieco. van Shenzhendorteam, Ltd stelt een Kwaliteitsbeheersysteem in werking dat aan de vereisten van ISO-13485:2016 voldoet. Wij zijn één van de weinig bedrijven in de elektronische sigaretindustrie die de certificatie van ISO 13485 heeft verkregen en onderzoek en ontwikkeling, productie en productie van elektronische sigaretten geïntegreerd.

 

En ons de Kwaliteitsbeheersysteem van ISO 13485 is voor Medisch apparaat.

 

 

Houdt Certificaat Nr: M.D. 751913

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Beheersysteemcertificaat van de medisch apparaatiso 13485 Kwaliteit door Dorteam wordt verdiend die  0

 

U kunt geen van beide ons Certificaat Nr zoeken: M.D. 751913 of zoek ons firmanaam „DORTEAM“ om de resultaten te vinden u op de BSI-website wilt.

laatste bedrijfsnieuws over Het Beheersysteemcertificaat van de medisch apparaatiso 13485 Kwaliteit door Dorteam wordt verdiend die  1

laatste bedrijfsnieuws over Het Beheersysteemcertificaat van de medisch apparaatiso 13485 Kwaliteit door Dorteam wordt verdiend die  2

Inleiding aan een medisch apparaat QMS

Medisch apparaat de productie is één van de meeste gereguleerde sectoren waarin aan de significante kwaliteitssystemen en de productvereisten moeten worden voldaan. De regelgevende vereisten zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de fabrikanten ontwerpen, veroorzaken en op de markt constant medische apparaten plaatsen die voor hun bestemming veilig en geschikt zijn.

De norm van ISO 13485 is een efficiënte oplossing om aan de uitvoerige eisen ten aanzien van een QMS te voldoen. De goedkeuring van ISO 13485 verstrekt een praktische stichting voor fabrikanten om de verordeningen en de verantwoordelijkheden evenals het aantonen van een verplichting aan de veiligheid en de kwaliteit van medische apparaten te richten.

 

 

Wat is ISO 13485?

ISO 13485 is een zelfstandige die QMS-norm, uit wordt afgeleid internationaal - erkend en toegelaten ISO 9000 kwaliteitsbewakings standaardreeks. ISO 13485 past de vorige versie van ISO 9001, het op proces-gebaseerde model van ISO 9000:2008 voor een geregeld medisch apparaat productiemilieu aan. Terwijl ISO 13485 op ISO 9001 proces modelconcepten Plan wordt gebaseerd, controleren, handelen, wordt het ontworpen voor regelgevende naleving; daarom is het meer prescriptief van aard en vereist een grondiger gedocumenteerde QMS.

ISO 13485 werd geschreven aan de fabrikanten van het steunmedische apparaat in het ontwerpen van een QMS die duidelijk maakt en de doeltreffendheid van hun processen handhaaft. Het verzekert het verenigbare ontwerp, de ontwikkeling, de productie, de installatie en de levering door aan verwijdering van medische apparaten die voor hun bestemming veilig zijn.

 

Het belang van ISO 13485

ISO 13485 is belangrijk voor ontwerpers, fabrikanten, en verdelers van medische apparaten. Bovendien kunnen de leveranciers en de providers de verkoopbaarheid van een organisatie verbeteren aangezien more and more fabrikanten certificatie vereisen om zaken met een verkoper te doen.

Wanneer het over medisch apparaat productie komt, hangt de geduldige veiligheid zeer van de kwaliteit en de consistentie van medische producten af, en verzekerend doeltreffendheid, zijn de controle en het onderhoud van uw QMS kritiek aan klanten, bewaarders, patiënten en gebruikers, en regelgevende agentschappen.

De waarde van ISO 13485 is niet alleen in de implementatie, maar ook in het verstrekken van een hulpmiddel voor een grondige controle om de doeltreffendheid van het systeem te testen. certificaat van registratie Het voorziet de fabrikant van een hoger niveau van vertrouwen in de capaciteit naleving van regelgevende vereisten constant om te bereiken en te handhaven. Het kan ook helpen om verrassingen en mislukkingen te minimaliseren die geduldige veiligheid ongunstig zouden kunnen beïnvloeden en de reputatie van een fabrikant beschadigen.

 

ISO 13485 en EG-merk

 

 

ISO 13485 is het beste internationaal toegelaten model een medisch apparaatorganisatie kan uitvoeren helpen naleving aan wetten en verordeningen van de medisch apparaatindustrie aantonen. ISO 13485 is de QMS-norm toegelaten als basis voor EG-merkmedische apparaten in het kader van Europese Richtlijnen en Verordeningen en UKCA merkend medische apparaten onder het UK MDR 2002. ISO-het apparaat blijft een overzichtsdocument.

BSI, aangezien één van de belangrijke EU organismen en het UK erkende instanties aanmeldde, kan de selectie van medisch apparaatfabrikanten van de meest efficiënte conformiteitsbeoordelingsroutes verifiëren om het merken van Ce te bereiken en UKCA-.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in